Da Roberto är vår bakficka som på torsdag-, fredag- och lördagkvällar erbjuder italienska smakupplevelser och norditalienska viner. En och annan Grappa ingår i sortimentet också. 

"Si sposa bene", det gifter sig fantastiskt väl, helt enkelt.


"Benvenuti nel nostro Mondo"

Välkomna till vår värld


Efter tio år som italiensk mat- & vinimportör och två år som italiensk krögare på Marstrand öppnar jag nu även upp med mina italienska smakupplevelver tillsammans med Ulf och Hjalmar på Lindholmen. Platsen är Lindholmens Matsal, där Ulf har den bästa av miljöer med utsikt över älven och kajen som granne. Till laget, "La squadra", ansluter Hjalmar med sin härliga gastronomiska stil och fingertoppskänsla när det gäller att sätta smakerna. Nordiska inslag utlovas efter hand som kommer att samspela med de italienska smakerna.

Ni är välkomna och vi börjar med tre dagar i veckan nu under våren: torsdag 17-23, fredag 17-23 och lördag 13-23.

 Välkomna
Hjalmar, Robert, Ulf
"La squadra"

"Plötsligt står jag där, i ett italienskt kök...


... efter att ha varit runt i världen och lagat mat på restauranger allt från Färöarna till New York. Inte så konstigt, eftersom Robert har "uppvaktat"mig under en längre tid. Det ger sig, tänker jag med ett leende. Jag har ju Robert och han kan allt om det italienska köket. Det här blir spännande! Jag har mina rötter i det nordiska köket och ska nog smyga in lite nordiska influenser också, undrar om Robert kommer att märka.
Oavsett, tror jag att ni kommer att uppskatta det!Kom igen!
Hjalmar